«Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття»

«Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття» - під такою назвою в закладах районної централізованої бібліотечної системи проходить тиждень Шевченківської книги (4.03 – 12.03.2015). В рамках тижня відвідувачам пропонуються цикли розгорнутих книжково-ілюстративних експозицій, виставок-портретів, літературно-мистецьких виставок про життєвий і творчий шлях Великого Кобзаря «Шевченкове слово в віках не старіє» (ЦРБ, ЦДБ, бібліотеки-філіали).

Шевченківські читання для юнацтва «Наш край – історії скарбниця, тут б’ється серце Кобзаря» організували в Халявині (4.03), «Нас єднає Шевченкове слово» (9.03) – в Анисові.

Олишівська бібліотека підготувала літературний відеолекторій «Тарасова доля – то правда життя» (9.03), на якому нагадала про цікаві сторінки життя українського класика та запросила дітей та молодь до голосних читань його творів.

Юнацтво Ст. Білоуса, Халявина та Павлівки разом з бібліотекою показали глядачам літературно-музичні композиції «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття» (6.03. – Халявин, 9.03 – Ст. Білоус, Павлівка).

Для найменших відвідувачів бібліотеки спільно зі школами підготували літературні ранки «Великий син великого народу» (9.03 – Довжик), «Прочитаймо рідне слово зі сторінок «Кобзаря» (10.03 – Рудка).

Тиждень Шевченківської книги продовжується.

Шевченківські читання в ЦДБШевченківські читання в Анисовівиставка до Шевченківських свят

Кiлькiсть переглядiв: 477

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.