Тиждень дитячого читання.

Кожного року в Україні проходить Тиждень дитячого читання . Не став винятком і цей рік. Протягом тижня в районній бібліотеці для дітей пройшли цікаві масові заходи для учнів 1-9 класів .
Розпочався тиждень літературно - музичною композицією "Я вибрала долю собі сама", яка була присвячена 85-річчю від дня народження відомої сучасної української поетеси Ліни Костенко . Запрошені та учасники - учні 9 класу М.- Коцюбинської гімназії ознайомилися з біографією та творчою діяльністю поетеси . Під час зустрічі звучали твори Л. Костенко та показувалися відеоматеріали із її життя .
Один з днів тижня був днем веселих витівок і називався "Берег дитинства, романтики, мрій ". Цього дня діти приймали участь у веселих конкурсах та вікторинах .
Презентувалася книжкова виставка " Великий книжковий феєрверк " на якій була представлена нова література для дітей українських та зарубіжних авторів .
Закінчився тиждень великою театралізованою виставою "Нам з книгою цікавіше жити, творити, сміятися і радіти ". Кращі читачі бібліотеки були нагороджені книжками .

Полевик Г.М.- в.о. директора Чернігівської ЦБС

Літературний вечір в М.-Коцюбинській гімназіїЛітературний вечір в М.-Коцюбинській гімназіїЛітературний вечір в М.-Коцюбинській гімназії

Великий книжковий феєрверк Великий книжковий феєрверк Великий книжковий феєрверк Великий книжковий феєрверк

Кiлькiсть переглядiв: 499

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.