Седнів: селище на нашій Україні

28 червня в історичному містечку Седнів відбувся День селища «Мій край, красою оповитий». З привітальним словом виступили голова селищної ради М.О. Шевчик, голова селищної спілки ветеранів М.П.Присяжний, завідуюча Седнівської садиби Лизогубів Т.С. Луговська, які вручили Почесні Грамоти найактивнішим учням седнівського НВК, що брали участь у районних, обласних та республіканських творчих конкурсах і вибороли І та ІІ місця, жителям селища.

З привітальним словом до громади звернувся заступник голови райдержадміністрації А.Л. Курданов та подарував селищу ІІ книгу «Літопису доль та днів минулих», яка нещодавно вийшла з друку.

За участі аматорського колективу седнівського будинку культури відбувся концерт, де звучали пісні, вірші про Україну, про рідний край. Учні навчально-виховного комплексу презентували інсценування казки «Ріпка» на сучасний лад, а місцева поетеса Світлана Чугай прочитала власні поезії, присвячені улюбленому Седневу.

Селищною бібліотекою було розгорнуто виставковий комплекс «Село на нашій Україні». Краєзнавчі видання та пошукові матеріали, фотоальбоми та буклети про історичне містечко, декоративні вироби місцевих майстрів викликали непідробний інтерес у жителів Седнева та його гостей.

Євдокія Фрол,

завідуюча Седнівської бібліотеки-філії ЦБС

День СедневаДень Седнева

День СедневаДень Седнева

Кiлькiсть переглядiв: 728

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.