Проводжали в армію громадою

Сучасна бібліотека – беззаперечно є частиною громади. Бібліотекарі розділяють з односельцями та жителями району всі їх радості та печалі, значні події і буденні клопоти.

Так, 6 листопада працівники відділу обслуговування Інна Шовкун і Олена Сердюк були ведучими на особливому дійстві. Чернігівський район проводжав до лав Збройних сил своїх юних синів: Мотуза Олександра і Третяка Станіслава з Михайло-Коцюбинського та Павленка Олександра з Улянівки. Майбутнім захисникам бажали здоров’я й наснаги голова ЧРДА Віктор Борисович Корж, заступник військового комісара Чернігівського ОМВК Олег Ламмерт. Селищний голова Микола Васильович Завальний вручив хлопцям подарунки на згадку про рідну домівку. Про особливості військової служби розповів начальник відділення забезпечення Чернігівського ОМВК Сергій Шовковий, котрий устиг дізнатися, що таке війна, але навіть після важкого поранення свого життя без армії не уявляє. Звісно ж, поруч з призовниками були найрідніші і найближчі люди. Матері за давньою українською традицією пов’язали синам вишиті рушники, а приємні пісенні й танцювальні подарунки підготували вихованці Михайло-Коцюбинської школи мистецтв.

Колектив Чернігівської ЦБС щиро зичить, аби служба у хлопців була мирною та цікавою. Рідні домівки чекають на своїх захисників.

проводи в армію

проводи в арміюпроводи в армію

Кiлькiсть переглядiв: 531

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.