Мовознавча подорож «Моя чарівна, дивна мова!»

Олишівська селищна бібліотека –філіал до Дня української писемності та мови запросила до себе на гостину маленьких вихованців дошкільного закладу, щоб вшанувати рідне слово українське, доторкнутися до краси української мови, удосконалити свої знання та навички з українського мовлення, відчути свою приналежність до людей, які поважають рідну мову, милуються нею та плекають її.

Всі разом раділи, вчилися, співпереживали з героями віршів працівниці Олишівського Будинку культури Світлани Малюги. А ще дітлахів зачарували колискові у виконанні Світлани Володимирівни.

Бібліотечний «кінозал» прийняв своїх маленьких читачів – таких безпосередніх, допитливих, невгамовних, які із задоволенням поринули у казковий світ мультиків, зустрілися з улюбленими героями Котигорошком та Івасиком-Телесиком, які допомогли дітям на простих прикладах розібратись в різних ситуаціях, які вчать добру, справедливості, чесності, справжній дружбі та відкривають дивний і таємничий довколишній світ. А ще діти впевнились, що мова наша мелодійна, барвиста і найкраща, бо живе вона у нас у серці.

Маленькі олишівці багато легенд згадали, у різних казках побували у народознавчій світлиці «Олишівська хата» І по радісних обличчях було видно, що вони отримали масу позитивних емоцій і кожен з них став ще добрішим.

Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна зустріч, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.

Діти отримали позитивну та емоційну віддачу, а також зрозуміли як важливо любити та вивчати свою мову, дізнались, що є ще дуже багато непрочитаних цікавих книжок українських письменників. Отже, попереду ще багато зустрічей із новими героями.

День української писемностіДень української писемності

День української писемностіДень української писемності

Кiлькiсть переглядiв: 598

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.