«Коли книга здійснює мрії». Поради від бібліотекаря

Аби бути успішним, потрібно вірити в себе і свої мрії. Здавалось би, просто. Але як? Звідки черпати сили та наснагу? Сучасна бібліотека допоможе знайти відповіді, а заразом поділиться історією успіху. Бо це насправді важливо: бачити, що найзаповітніше у когось вже здійснилось.

Саме з цією метою бібліотекар Чернігівської ЦРБ Олена Печорна завітала до Чернігівської міської бібліотеки, колектив якої співпрацює з професійним училищем №15 й організовує роботу краєзнавчого клубу «Рідні джерела». На зустріч з письменницею прийшла студенти ДПТНЗ ЧВПУ, викладачі та люди старшого віку. Власне, для щирої розмови різниця поколінь не стала завадою, більше того, любов до книги об’єднала й додала позитиву. Олена розповіла про себе й про історію свого успіху як письменниці. Присутніх цікавило, як зароджуються ідеї для книг, як створюються рукописи, що надихає чи заважає в роботі, чи довго готуються книжки до друку. Читачам було цікаво дізнатися про найяскравіші моменти письменницького життя, відчути атмосферу книжкового форуму у Львові. Розпитували про ті видання, які письменниця радила б прочитати. Бажали творчих успіхів й цікавились, на якому етапі знаходиться робота над новим рукописом.

Після розмови були фото на згадку, посмішки та автографи. Однак найголовніше, що серед студентської молоді знайшлися ті, хто мріє про свою першу надруковану книгу. Тож, сподіваємося, що Чернігівщина незабаром запалить нові зірки на літературному небосхилі, а зустріч з письменницею додасть наснаги та віри у себе.

зустріч з учасниками краєзнавчого клубу «Рідні джерела»

зустріч з учасниками краєзнавчого клубу «Рідні джерела»

зустріч з учасниками краєзнавчого клубу «Рідні джерела»

Кiлькiсть переглядiв: 453

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.