«За честь, за право бути українцем»

З метою сприяння утвердженню в нашій країні ідеалів свободи і демократії, донесення до жителів населених пунктів об’єктивної інформації

про доленосні події в Україні початку XXI століття, віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини і громадянина, європейського вибору розвитку нашої країни, бібліотечні заклади району організували комплекс заходів, присвячених Дню Гідності і Свободи.

На день гідності «За честь, за право бути українцем» запросили жителів села Ладинська бібліотека (20.11), «Через книгу – до миру і злагоди» – Анисівська (20.11). «Дух український, підіймись!» – тема години роздумів читачів центральної дитячої бібліотеки, патріотичної години для молоді «Помолись за Україну» ЦРБ та Шибиринівської бібліотеки (20.11). Патріотичну акцію під назвою «Героям слава, Україні слава» провела Роїщенська бібліотека (21.11), Старобілоуська бібліотека під час дії патріотичної акції запросила до зустрічі з учнями школи учасників АТО та разом з громадою організувала покладання квітів до пам’ятного знака загиблого воїна Сергія Харитонова. Відкриті уроки гідності та свободи бібліотеки ЦБС організували спільно з навчальними закладами району.

Заслуженою популярністю серед відвідувачів бібліотек користується видання «Борись в ім’я честі», підготовлене та видане спільно з краєзнавцями району. В день Гідності і Свободи книга активно презентувалася читачам в Олишівці, Іванівці, Новоселівці, Киселівці, Павлівці та багатьох інших населених пунктах.

День гідності і свободи в Ст.Білоусі

День гідності і свободи в ОлишівціДень гідності і свободи в Олишівці

День гідності і свободи в ОлишівціДень гідності і свободи в Олишівці

Кiлькiсть переглядiв: 475

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.