40 років з дня відкриття Жукотківського будинку культури

Передноворічний вечір у Жукотківській громаді був по особливому святковий. Це подвійне свято, адже у грудні виповнилось 40 років з дня відкриття сільського будинку культури. І саме в цей новорічний вечір вітали всіх працівників, учасників художньої самодіяльності. Сільський голова Двойнос М.М. привітав усіх присутніх та вручив подяки і подарунки колективу та учасникам художньої самодіяльності. Ведучі Вікторія Загаба та Оксана Голич розповіли всю історію життя Будинку культури з далекого 1975 року і до сьогодення. Згадали всіх директорів, художніх керівників, учасників жіночого вокального ансамблю та вокально-інструментального ансамблю, організатором яких був перший художній керівник Павло Ющенко. Багатий трудовий шлях у колишньої сільської бібліотекарки Тетяни Колєди, яка трудилась на своїй посаді більше сорока років та по сьогоднішній день бере активну участь у жіночому ансамблі. У 1975 році бібліотека переселилась на другий поверх БК. Довгі роки радують зі сцени своїм співом Тетяна Омельяненко, Ніна Сінкевич, Микола Ребенок, подружжя Дольників та Манишевих. З роками колектив змінювався та доповнювався новими учасниками, це Людмила Спутай, Валентина Черняк, Лариса Василенко. Відданий своїй справі художній керівник Ігор Манишев, бо трудиться на цій посаді вже 29 років.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх, хто вклав часточку своєї душі в цей заклад, але зараз, на жаль, їх немає серед нас. Підтримали оплесками своїх односельців, які зараз знаходяться в зоні АТО.

Новорічний вечір продовжили Дід Мороз (Олександр Мороз) та Снігуронька (Наталія Найдьон), які веселили присутніх жартами та конкурсами. До сліз насмішили своїм виступом наймолодші учасники Денис Кузьменко, Микола та Владислав Ященки, Юлія Голич та Каріна Загаба.

Велику вдячність за спонсорську допомогу у проведенні свята висловлюємо сільському голові, підприємцям Тамарі Косовець та Михайлу Козлянченко, районному депутату Володимиру Загабі.

Оксана Голич, зав.бібліотекою

40 років БК в Жукотках40 років БК в Жукотках

40 років БК в Жукотках40 років БК в Жукотках

Кiлькiсть переглядiв: 521

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.