В Андріївці відбувся шостий турнір із волейболу, присвячений пам’яті Володимира Івановича Єреми (1964-2010)

20 лютого, в Андріївці відбувся шостий турнір із волейболу, присвячений пам’яті Володимира Івановича Єреми (1964-2010) – вчителя фізичного виховання Андріївської ЗОШ, людини веселої вдачі, земляка, що активно пропагував рухливий та здоровий спосіб життя. Так як турнір припав на День пам’яті Небесної сотні, то він був присвячений і тим Героям, які поклали свої голови за вільну, демократичну, чесну Україну.

На турнір завітали: депутат обласної ради Каленюк Микола Михайлович, методист відділу освіти Чернігівської РДА - Белан Валентина Олексіївна, товариші та колеги В.І. Єреми, волейбольні команди із с. Ковпити та смт. М-Коцюбинського, а також всі небайдужі і ті, хто особисто був знайомий із Володимиром Івановичем.

Турнір Єреми в Андріївці Теплі слова пам’яті були висловлені директором школи Безлюдною Тетяною Анатоліївною, Каленюком Миколою Михайловичем, Белан Валентиною Олексіївною, Андріївським сільським головою і заодно рідним братом Володимира Івановича – Єремою Віктором Івановичем, друзями та колегами. Хвилиною мовчання було вшановано нашого земляка та Героїв Небесної сотні.

Далі слово було передано сільському бібліотекарю та завідуючій сільським клубом. Перед початком турніру вони оформили куточок «Герої не вмирають…». Кожен міг підійти і ще разочок вдивитись в очі тим, що поклали свої голови за наше майбутнє, згадати, сумні події кінця 2013 початку 2014 року. Вони і провели годину історичної пам’яті Небесної сотні. Наприкінці заходу була запалена свічка і кожен зміг доторкнутись пам’яттю до священного вогню – частинки вічного.

А далі розпочалася гра, яка і визначила команду-переможницю турніру. І вшосте кубок Володимирі Івановича Єреми залишився в стінах його рідної школи.

Панченко Ірина.

Завідуюча Андріївською сільською бібліотекою-філією

Турнір Єреми в АндріївціТурнір Єреми в Андріївці

Кiлькiсть переглядiв: 504

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.