На зборах громад

Левковичі 25 лютого Роїщенська бібліотека-філіал ЦБС стала учасницею загальних зборів представників громади, які відбулися у приміщенні актової зали сільськогосподарського ТОВ ЧІМК. Аби надати щонайповнішу інформацію про свою роботу та привернути увагу учасників зборів до проблем бібліотечного закладу, завідуюча бібліотеки Валентина Бабич розгорнула інформаційну виставку матеріалів «Роїще: бібліотека і громада».

Робота зборів проходила у день, коли вся Україна відмічала 145-річний ювілей Лесі Українки, тож представлена бібліотекою озвучена книжкова виставка «У її серці те, що не вмирає» про життєвий і творчий шлях поетеси викликала жвавий інтерес у відвідувачів. Не оминула громада увагою і поетичну творчість власних своїх поетів – із цікавістю знайомилась із їх новими творами на представленій бібліотекою виставці «Поетична творчість односельців».

В.Бабич, завідуюча Роїщенської бібліотеки-філіалу ЦБС.

25 лютого в Левковичах також відбувся схід села. В приміщенні сільської ради зібралось багато народу, вирішували багато різних питань. Зокрема було поставлено питання про закриття культурного закладу на теріторії сільської ради. Вся громада проголосувала проти. У фойє місцевою бібліотекою була представлена виставка краєзнавчих видань.

ЛевковичіЛевковичі

Кiлькiсть переглядiв: 556

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.