В Жукотках вітали жінок

7 березня у Жукотківському БК вітали жінок із весняним святом. Ведучі завідуюча бібліотеки Оксана Голич та директор БК Вікторія Загаба, художній керівник Ігор Манишев та учасники художньої самодіяльності подарували односельцям чудове свято.

Зі сцени лунали привітання від сільського голови Максима Двойноса, настоятеля церкви о. Георгія та районних депутатів Віталія Луговського і Володимира Загаби, який прийшов на свято з величезним букетом гвоздик для жіночого ансамблю. Окремо вітали квітами та подарунками матерів, сини яких є учасниками АТО. Зал аплодував їм стоячи. Для них у подарунок прозвучала пісня «На варті», у виконанні Миколи Ребенка та Ігоря Манишева.

Незважаючи на похмуру погоду та холодний зал, на душі у кожного було тепло і радісно від привітань та побажань. У всіх був піднесений весняний настрій. На хвилинку забулись щоденні жіночі турботи. Тож нехай збудуться всі побажання, хай цей весняний день зігріє ніжні жіночі серця сонячним теплом і подарує мирне небо над головою.

ЖукоткиЖукотки

За матеріальну допомогу у проведенні свята щиро дякуємо нашим районним депутатам Віталію Луговському та Володимиру Загабі.

Зав. бібліотекою Оксана Голич

Кiлькiсть переглядiв: 670

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.