8 Березня – жіноцтво села Брусилів вітали місцева бібліотека та будинок культури.

З першим весняним святом – 8 Березня – жіноцтво села Брусилів вітали місцева бібліотека та будинок культури.

Учасники виставки декоративного мистецтва «Чарує душу краса рукотворна», організованої завідуючою бібліотеки Світланою Іванівною Капран, подарували односельцям розмаїття жіночої творчої майстерності. Вперше показала свої роботи – вишивані скатертини, рушники, сорочки – Надія Іванівна Любеко. Ніна Григорівна Рубан представила вишиті бісером і хрещиком ікони. Її донька, Ірина Козацька – картини, онука, одинадцятирічна Настуся – міні-панно. Вже не вперше до виставки надає свої роботи – чудові вишиті картини – Наталія Миколаївна Хромець.

87-річна Ольга Михайлівна Бичко постійна учасниця виставок – і сільських, і районних. Останнім часом вже вишила сім сорочок для сина та трьох онуків, наразі вишиває для найменшенького, Сергійка. До вишивання бісером долучила і невістку, Любов Семенівну Бичкову, і вже багато рідних і знайомих має в подарунок іменну іконку від майстрині.

Брусилівський будинок культури, яким багато років керує Микола Семенович Лимар, та сільська бібліотека, де завідуючою Світлана Іванівна Капран, до вшанувань жіноцтва села доклали і душі, і тепла. А з ними свої вітання дарували: жіночий вокальний ансамбль «Берегиня» у складі: Надії Буряк, Світлани Капран, Людмили Коваленко, Ольги Осипок, Григорія Осипка, Людмили Соломатіної, Світлани Хромець, Надії Шеремет. Дарувала свій вокал односельцям Надія Кононович, а показані Володимиром Бичковим, Світланою Хромець та Іриною Магирою інсценівки стали окрасою святкової програми.

Свого власного вірша «Весняна лірика», написаного саме до свята, подарувала присутнім Ганна Павлівна Осколкова.

Вели програму Володимир Бичков та Катерина Скрипко. Чаюванням пригощали Катерина Ковтун та Настя Осипок. Спонсорську допомогу надавав Сергій Михайлович Орішко, директор ООО «ЖЕЖ-КО. Енергія Життя», за що йому щиро вдячна вся громада.

Світлана Капран, завідуюча Брусилівської бібліотеки-філіалу ЦБС

8 березня. БрусилівВиставка майстринь вишивки. Брусилів

Виставка майстринь вишивки. БрусилівВиставка майстринь вишивки. Брусилів

Кiлькiсть переглядiв: 665

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.