Конкурс Юних читачів !

7 квітня відбувся 2-й (районний) тур Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Найкращий читач України - 2016". Він пройшов у районній дитячій бібліотеці в М.-Коцюбинському. У конкурсі взяли участь учні 6-7 класів із Киїнки, Пакуля, Старого Білоуса, Дніпровського, Нового Білоуса, Халявина, Радянської Слободи, М. -Коцюбинського. Діти зібралися, щоб позмагатися в знаннях з української та світової літератури, української мови, поспілкуватися про те, яке це щястя читати книжки.

Юним читачам було запропоновано взяти участь в конкурсах :" Чи уважний ти читач " та " Контрольна з української". Вони з усією серйозністю поставилися до цього завдання. Учасники конкурсів - Павло Баран із Нового Білоуса, Євген Малий з М.-Коцюбинського, Олена Марміль з Пакуля, Шолох Вікторія та Жук Анастасія з Киїнки - представили свої улюблені книги.

Поважне журі у складі: заступника директора Чернігівської ЦБС Оксани Колесник, завідуючої Рівнопільської сільської бібліотеки Ірини Вакулик та письменниці Олени Печорної оцінювало роботи учасників. Переможцями конкурсу стали: Єлізавета Черевко з Радянської Слободи ( 7 кл.) та Валерія Цехмистер з Пакуля (6 кл.). Вони будуть представляти Чернігівський район на обласному III турі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання (Книгоманія-2016) «Найкращий читач України - 2016», який відбудеться 12 квітня в Обласній дитячій бібліотеці ім. М. Островського. Всі учасники конкурсу нагороджені грамотами та подяками.

Щиро вдячні всім бібліотекарям та читачам за учать у конкурсі.
Галина Полевик,заступник директора Чернігівської районної ЦБС по роботі з дітьми.

Переможцями конкурсу Єлізавета Черевко ( 7 кл.) та Валерія Цехмистер (6 кл.).

 Найкращий=

Кiлькiсть переглядiв: 666

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.