«Читаймо українське!» Промоційно-інформаційний десант у Ковпиті

В Ковпиті стало доброю традицією бібліотеки та школи щовесни проводити промоційно-інформаційний десант. Цього року він пройшов під гаслом «Читаймо українське!». Найактивніші читачі, учні 8 класу, інформували своїх товаришів, вчителів, відвідувачів бібліотеки щодо новинок видань, отриманих бібліотекою, нагадували про заходи, які відбудуться найближчим часом, де можна знову зустрітися з улюбленими книжковими друзями та потоваришувати з новими, Із задоволенням «десантники» дарували інформаційні буклети з віршами відомих українських поетів та листівки, які містили відомості про короткий сюжет творів. Цими діями бібліотечний десант заохочував всіх учнів школи частіше відвідувати бібліотеку та взяти активну участь у запропонованих заходах.

Саме в цей день учні початкових класів стали повноправними читачами бібліотеки: посвята в читачі пройшла під назвою «Країна казкова – країна книжкова». Першокласники переглянули лялькову виставу за мотивами книги Лариси Ніцой «Неслухи і вередулі» та отримали свій особистий формуляр.

«Будемо знайомі – книжковий лікар Йойболить!» – під таким гаслом пройшов бібліотечний урок з четвертокласниками. Діти вправно ремонтували пошкоджені бібліотечні книги. Була й група «лікарів» у білих халатах, яка керувала процесом «лікування». Під час уроку відремонтовано 21 бібліотечну книгу.

Запам’ятався цей день і третьокласникам, адже день казки цього разу проходив у формі брейн-рингу «До нас у гості завітала казка!». Діти продемонстрували чудові знання та обізнаність, а перемогла у конкурсі, звичайно ж, Казка!

Інна Пархоменко,

завідуюча Ковпитської бібліотеки-філіалу ЦБС

 Читайте= Читайте=

Кiлькiсть переглядiв: 560

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.