Повернутися до звичайного режиму

Літо. Книга. Я.

Для кожної дитини літні канікули - це найбільше свято, найкращий відпочинок. Тут і захопливі подорожі, і веселі ігри, незабутні пригоди під час прогулянок, несподівані зустрічі.

Районна бібліотека для дітей опікується своїми читачами та намагається забезпечити їхнє змістовне, цікаве, пізнавальне дозвілля з книгою. Для них - різні конкурси, вікторини, імпровізовані мандрівки. Бібліотека тісно співпрацює з літнім оздоровчим табором "Мрія", що діє при М.- Коцюбинській гімназії. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей проведено флешмоб з елементами демонстрації "Захоплені читанням". Це гра, мета якої - створити відчуття, що час за читанням зупиняється.
Незабутньою, сповненою захоплюючих вражень стала поїздка маленьких читачів до обласної дитячої бібліотеки ім. М.Островського. Хочеться подякувати працівникам бібліотеки за цікаву екскурсію та гостинність.
Чимало дітлахів зібрав літературний пінг-понг " Знайди пару", який пройшов в читальному залі районної бібліотеки для дітей. Ця нова форма літературних ігор дуже сподобалася малечі. Бібліотекар називав літературного героя, а діти по черзі відгадували його пару.
Як і кожного року, цього літа, в бібліотеці проходитиме конкурс на кращого читача "У книги немає канікул". Підсумки літнього будуть підведені у вересні. Найкращі читачі отримають подарунки.


Заступник директора по роботі з дітьми Полевик Г. М.

 Захоплені= Захоплені=

 Захоплені= Захоплені=

 Знайди= Знайди=

У бібліотеці ім. М. Островського У бібліотеці ім. М. Островського

У бібліотеці ім. М. Островського У бібліотеці ім. М. Островського

Кiлькiсть переглядiв: 710

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.