Повернутися до звичайного режиму

«Ми – юний цвіт нової України»

Ось і дочекалася вся малеча жаданого чарівного літа… Традиційно в перший його день – 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості і одвічної надії, адже саме в дітях ми, дорослі, хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими, радісними та щасливими.

Цей день для дітлахів Терехівської сільської громади пройшов дуже весело. Директор Терехівського БК - Тетяна Білоус, бібліотекарі - Тетяна Желада та Олена Ковальова, підготували для малечі веселе свято, яке символізувало початок літа та святкування Дня захисту дітей.

Святковий захід розпочато з урочистого відкриття. Ведучі свята звернулися до дітей зі словами привітань з нагоди свята, побажали їм злагоди, миру, любові, добра, теплих і щирих посмішок, вірних друзів та якомога більше радісних та щасливих подій у їхньому житті. Свято продовжилось конкурсною програмою на: «Найкращий малюнок на асфальті», «Найкраще виконання дитячої пісні».

Малеча охоче взялася до роботи - малювали, посміхалися, раділи, плескали в долоні від задоволення. Продемонструвавши свої таланти, діти випустили в небо голубів - як символ миру і злагоди на Землі.

Наприкінці свята всі діти отримали солодощі, канцелярські набори для школи від спонсора свята голови СФГ «Берізка» - Ледового В.М. Закінчилось свято невеличкою святковою дискотекою.

Ірина Ковальова

святкування Дня захисту дітейсвяткування Дня захисту дітей

«Найкращий малюнок на асфальті»«Найкращий малюнок на асфальті»

Кiлькiсть переглядiв: 686

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.