Повернутися до звичайного режиму

Серце віддаю дітям.

Зустріч з письменником в бібліотеці - це завжди свято. Так на літніх канікулах в Олишівську селищну бібліотеку завітали дітлахи, щоб поспілкуватися з відомою письменницею з Чернігова Тетяною Пакалюк.

Книги Тетяни Іванівни змушують замислитись і дорослих, і дітей. Вони вчать добра і співчуття, піднімають серйозні філософські питання про справжні цінності.

Під час зустрічі, що мала назву «На хвилинку зупинись, нові книжки Тетяни Пакалюк подивись», авторка розповіла читачам про себе, про свої творчі доробки. Вона презентувала свою останню книгу “Егоїстка” про медсестру, яка пішла добровольцем в АТО. Уривок з книги, який вона зачитала, викликав сльози на очах присутніх. Вона познайомила читачів з декілька ми книгами, присвячених героям АТО. Вони пройняті патріотизмом, захоплюють героїзмом та вірою в перемогу. Діти з неприхованим інтересом слухали уривки з нового віршованого твору «Кіборги з людськими обличчями», яку авторка написала під враженням від долі українців , які добровільно пішли в АТО

Продовжилась зустріч жвавим спілкуванням автора та дітей. На запитання читачів, про що будуть наступні книги, письменниця відповіла, що мріє написати веселу добру казку для дітей, про мирне і щасливе життя в Україні, адже вона вірить в перемогу нашого народу, його щасливе і мирне майбутнє.

Бажаючі змогли придбати книги з автографом автора. Виручені кошти підуть на видання книжечки з кращими творами юних літературних талантів, переможців конкурсу «Хай весь світ дивують нині діти неньки України», який започаткувала письменниця 2010 році та нових книг талановитої письменниці.

Щасливі та усміхнені поверталися дітлахи з яскравими та цікавими книжечками до дому.

Тетяна Шеремет, завідувачка Олишівської селищної бібліотеки-філіалу

Зустріч з Т.Пакалюк в Олишівській біб-ціЗустріч з Т.Пакалюк в Олишівській біб-ці

Зустріч з Т.Пакалюк в Олишівській біб-ці

Зустріч з Т.Пакалюк в Олишівській біб-ці

Кiлькiсть переглядiв: 548

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.