Повернутися до звичайного режиму

З книгою пізнаємо світ!

Щороку наша Олишівська селищна бібліотека-філіал поповнюється новими, найменшими користувачами. Традиційно урочиста посвята в читачі відбувається під час літніх канікул.

Працівниця Книжкового Королівства розповіла маленьким читачам, що в бібліотеці живе не тільки Буквар, а й багато інших різноманітних книг, у яких зібрано весь неосяжний Всесвіт. Адже, усе що створене людським розумом, та усе до чого прагне душа, відображено в книжці. А допомогли розгадати та відшукати скарби книжкові найкращі читачі бібліотеки учениці 7 класу Даринка Шевченко та Марія Смоліговець.

Першокласники демонстрували вірші про книгу,показали хороші знання українських народних казок, відгадували загадки, вікторини, малювали улюблених казкових героїв. А ще юні читачі дали обіцянкугарно поводитися з книгами, дотримуватись правил користування бібліотекою. З радістю маленькі олишівці отримували посвідчення читача. А ще бібліотека підготувала для них невеличкі дарунки - книжечки українських письменників.

Щоб краще зорієнтуватися серед книжок, для малечі оформлені тематичні полиці «Країна дитинства», «Письменники рідного краю»

Частіше відвідуйте бібліотеку і наповнюйте свої знання, малі читайлики! Хочеться вірити, що книги допоможуть вам отримати втіху від читання і можливість пізнати навколишній світ. Щасти вам!

Тетяна Шеремет, завідувачка Олишівської селищної бібліотеки-філіалу.

Зустріч з Т.Пакалюк в Олишівській біб-ціЗустріч з Т.Пакалюк в Олишівській біб-ці

Зустріч з Т.Пакалюк в Олишівській біб-ціЗустріч з Т.Пакалюк в Олишівській біб-ці

Кiлькiсть переглядiв: 588

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.