Повернутися до звичайного режиму

«Добром зігріте серце»

Добродійна акція, започаткована Центральною районною бібліотекою, стала вже традиційною для громад району. В Петрушинській громаді 30 квітня бібліотекар Надія Логвиненко, завідуюча клубом Наталія Приходько, учасники художнього колективу «Журавка» Євдокія Лазарева та Катерина Клановець з найкращими побажаннями завітали до жительки села Герман Анастасії Іллінічни щоб привітати з 95 – річним ювілеєм. Анастасія Іллінічна колись сама була активною учасницею художньої самодіяльності. Мала прекрасний голос, дуже любила співати і навіть сама написала пісню «Ой дуб, дубина», яку і нині досить часто можна почути у виконанні фольклорного тріо.

Закінчивши 7 класів школи юна дівчина мріяла вступити до театрального училища, та доля розпорядилась інакше, і Настя вступила до технікуму механізації, де провчилась два роки. А далі війна, концтабір… Коли прийшла довгоочікувана перемога куди тільки доля не закидала її: працювала в Польщі в госпіталі, потім на різних роботах в Маріуполі, Сталінграді, та все ж стежки привели в рідний Петрушин, де живе і нині з донькою Олею. Має онуків, правнуків.

Працівники бібліотеки та клубу, ветеранська організація села щиро опікуються своїми односельцями, що потребують допомоги, і добрим словом, і ділом.

Петрушин

Н.Логвиненко,

бібліотекар Петрушинської бібліотеки-філії.

Кiлькiсть переглядiв: 896

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.