«Символ українського героїзму»


В Михайло - Коцюбинському вшановували пам'ять Героїв Крут


29 січня в районному Будинку культури відбулася літературно-музична композиція «Символ українського героїзму», присвячена трагічній сторінці української історії – битві біля станції Крути.

Пам’ять загиблих героїв вшанували голова ЧРДА Ганжа М. М., голова районної ради Литвин М.Б., заступник голови ЧРДА Гаєвська Л.О., селищний голова Завальний М.В., представники установ та організацій, учні М.-Коцюбинської гімназії, жителі селища. Ганжа М.М. та Литвин М.Б. виступили перед присутніми, акцентуючи увагу на значимості цієї історичної події для сучасної України, адже майбутні покоління мають не просто знати свою історію, а й робити висновки, щоб сьогодення нашої країни було мирним і процвітаючим.Ганжа М.Литвин М.

Хвилюючий настрій створили учениці гімназії Шовкун Дарина та Шовкун Анна, ведучі, працівники бібліотеки Шовкун Інна та Сердюк Олена. Історичні довідки за темою переплітались з поетичними рядочками та піснями у виконанні аматорського народного колективу «Джерело» М.-Коцюбинського Будинку культури. Душевну атмосферу створювало оформлення заходу: вишиті рушники, колосся пшениці, кетяги калини та книжкова виставка «З Україною в серці», на якій були представлені історичні матеріали про ту буремну епоху. Завершила композицію молитва за Україну і її світле майбутнє.

Виставка книгВедучі Виступ хору БКШовкун І., Сердюк О.

Кiлькiсть переглядiв: 542

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.